Júniusban érkezik a Szupercella 2.

Home » Júniusban érkezik a Szupercella 2.

Júniusban érkezik a Szupercella 2.

By |2018-06-28T01:32:44+00:002018 május 25th|Categories: Mindenmás|Tags: , , , , , |0 Comments

Júniusban érkezik a Szupercella 2.
Júniusban érkezik a Szupercella 2.: Hades Sylvester Stallonéval. A lehetséges folytatást először 2016 októberében jelentették be, melyben Sylvester Stallone visszatér a szerepébe, ezúttal támogató szerepbe. 2017 februárjában jelentették be, hogy Steven C. Miller fogja rendezni a második filmet, és hogy Arnold Schwarzeneggernek lehetősége volt az első után visszatérni a második részbe, de végül kimarad belőle. A film társfinanszírozója a Leomus Pictures kínai filmgyártó lett. 2017 márciusában Jesse Metcalfe, Pete Wentz és Wes Chatham mellett Dave Bautista, Jaime King valamint 50 Cent is aláírtak a filmre.


Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Szereplők: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, Curtis “50 Cent” Jackson, Jesse Metcalfe, Xiaoming Huang
Rendező: Miles Chapman

Hazai bemutató: 2018. június 28.
Hazai forgalmazó: Big Bang Media
Forrás: Big Bang Media, Wikipedia

Olvasd el legfrissebb kritikáinkat!

A Te véleményed is számít!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: