A Babadook nyereményjáték
Hamarosan a mozikban A Babadook című ausztrál pszicho-horror-dráma, mely az elsőfilmes Jennifer Kent alkotása, amely a kultikus Sundance Filmfesztivál versenyszekciójában debütált, majd körbeutazta a világot és az összes jelentős horror/fantasy filmfesztiválon lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat újszerű látásmódjával és azzal, hogy visszatért a műfaj gyökereihez. 61 jelölésből nem kevesebb, mint 55-öt váltott díjra és nemzetközi premierje után számos kritikus az év horrorfilmjének kiáltotta ki. A Rotten Tomatoes kritika-gyűjtő portálon jelenleg 98%-on áll az értékelése (200 fölötti kritika alapján). Hazánkba némi késéssel érkezik ugyan, de ez mit sem von le abból a tényből, hogy egy olyan komplex, érett és intelligens film, amilyenre már nagyon nagy szüksége volt a horror műfajának.

A Pannonia Entreinmant és Popcorn Project közös nyereményjátékán most 3 db páros belépőt sorsolunk ki A Babadook című film premier előtti vetítésére, mely 2018. január 31-én lesz a Pólus moziban. Ha szeretnéd megnyerni, a Pannonia Entertainment és a Popcorn Project közös nyereményjátékán a A Babadook című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Mikor volt az ősbemutatója A Babadook címá filmnek?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a szerkesztoseg@popcornproject.hu e-mail címre várjuk 2018.01.29. 21:00 óráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Pannonia Entertainment
Hazai bemutató: 2018. február 1.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept