Az igazság Ligája nyereményjáték
A DC szuperhős csapata november közepén végre megérkezik a hazai mozikba. Ennek örömére Az Igazság Ligája című film vetítésére nyerhettek most páros mozijegyet Mafab és a Popcorn Project jóvoltából. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók. A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Az Igazság Ligája nyereményjátékSuperman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne hite visszatert az emberiségben, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Price-szal újabb és nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie. Batmannek és Wonder Womannek gyorsan kell cselekednie, és össze kell toborozniuk egy különleges, emberfeletti képességekkel rendelkező csapatot. Úgy tűnik, hiába az olyan hősök, mint Aquaman, Cyborg, Flash, Batman és Wonder Woman, talán már túl késő, hogy gátat szabjanak a bolygó pusztulását fenyegető eseményeknek.

A november 16-án mozikba kerülő Az Igazság Ligája a Wonder Woman-hez hasonló, kiemelkedően jó értékelést kapott a tesztvetítések során.

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a Popcorn Project közös nyereményjátékán a Az Igazság Ligája című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

Íme a kérdés:
Ki fejezte be a Zack Sydner családjában történt szörnyű ragédia után az Igazság Ligája című filmet?
Segítséget itt találsz!

A helyes megfejtéseket a szerkesztoseg@popcornproject.hu e-mail címre várjuk november 17. 16:00 ráig. A nyertessel a a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot.

Forrás és fotó: Mafab, InterCom

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept